Nova Eva – oruđe nove evangelizacije u svojem nazivu sadrži dvostruko značenje: skraćenicu od izraza nova evangelizacija te drevni naziv za Blaženu Djevicu Mariju pod čijom zaštitom se djeluje i evangelizira.

Logo pak Nove Eve sadrži dva slova: M i A – koji označuju prva slova iz latinskog naslova za Mariju: “Maria Auxilium Christianorum” što znači “Marija Pomoćnica Kršćana”.

Aplikacija Nova Eva

Jedno od oruđa nove evangelizacije je mobilna aplikacija Nova Eva. Aplikacija sadrži liturgijska čitanja, molitve, pjesmaricu, snimke propovijedi, video spotove, pobožnosti i još mnogo toga. Na aplikaciji radi desetak volontera pa ih preporučamo u vaše molitve.

Media

Nova Eva je isto tako i neprofitabilni video i audio studio gdje je do sada mnogo volontera snimalo i stvaralo duhovne pjesme, spotove, kateheze, instrukcije i još puno zanimljivog sadržaja kojeg možete pogledati na mobilnoj aplikaciji Nova Eva ili na YouTube kanalu Nova Eva.

Rad Nove Eve možete podržati svojim molitvama, idejama, angažmanom ili donacijom. Za sve upite, ideje i suradnju možete se javiti na e-mail: novaevangelizacija@gmail.com.